Jack and the beanstalk

Introduktion

Historien om den pojken Jack och hönan kanske du känner igen? Om inte annat är detta ett spel som visar sig så fint om denna berättelse och du får en rolig spelupplevelse. Pojken Jack gräver ner de tre magiska bönorna som växer och blir enorma stjälkar upp till himlen där den groteska jätten bor. Det animerade korta introt visar dig hur Jack och denna värdefulla hönan försöker att rymma från denna jätte som får syn på Jack’s försök till att smita iväg. Se Jack springa iväg och följ med för att klättra med honom uppför bönstjälken mot de saftiga vinsterna som väntar.

Vinstlinjer och insatser

Jack and the beanstalk spelautomat har totalt 5 hjul med 20 stycken fasta vinstlinjer där du får välja om du vill spela gratis eller om du vill satsa med riktiga pengar. Den minsta insatsen är på ynka $0,01 vilket därför passar alla att spela. Den högsta insatsen du kan göra är $100. Det högsta myntvärdet $0,50 som innebär 200 mynt. Det menas att du kan lägga 1-10 mynt på totalt 20 stycken vinstlinjer som betyder att du kan lägga upp till 200 mynt per snurr.

Tema och design

Jack och bönstjälken är ett mycket roligt spel från den engelska sagan Jack and the beanstalk du säkerligen hört talas om. De karaktärer du kommer att få se är självaste pojken Jack såklart. Den hemska stora jätten med två huvuden, geten och hönan. Symbolerna visar sig som en vattenkanna, en yxa, harpa, en nyckel, skattkista med många fler andra symboler. Spelet visar en riktigt fin 3D-känsla med ett mycket snyggt animerat tema och ett bakgrundsljud som passar sig väl med temat.

Utöver det snygga temat har du en hel del funktioner som är lite fiffiga. Exempelvis har du Walking Wild där du kan få free spins vilket ger dig ännu en större chans till vinst. Du har även nyckel-symbolerna som efter varje snurr du gör kan samla på dig. Dessa nycklar kommer att låsa upp andra roliga funktioner. Ju fler nycklar du samlar på dig ju många fler funktioner låser du upp som kan ge dig ett glädjeskutt som en riktig storvinnare.

Bonusfunktioner

Bonusfunktionerna Expending Wild och Walking Wild-symbolerna kommer att röra sig över hjulen samt att Scatter symbolerna och multiplikatorn kommer att gångra de vinster du fått vilket ger dig den ultimata spelglädjen. Det finns en hel del andra chanser till garanterad vinst. Följ med med Jack på bonus-rundan Spins Treasure Collection för letandet efter jättens stora skatt.

I spelet kommer du ha ett så kallat free spin-läge på totalt 10 stycken free spins. Kanske låter det inte mycket, men det har ändå en mening med det hela då spelet har en Walking Wild-symbol. Får du denna symbol, oavsett vart på hjulet, ökar du dina chanser extra till en härlig vinst. Symbolen kommer flytta sig vänster per varje snurr du gör. Tänk bara på att de snurr du gör inte kommer att räknas i antalet free spins.

På många olika sätt kan du få ihopa free spins och bonusar på spelet Jack and the Beanstalk. Du blir erbjuden free spins när detta läge har blivit aktiverat. Får du dessutom tre stycken skattkistor som har blivit samlade någonstans på hjulen så får du 10 free spins, men det kan ju faktiskt bli ännu fler.

Ett exempel på när du fått Wild-symbol som flyttat sig till det allra första hjulet för att sedan försvinna, får du tre free spins och som grädde på moset- En Wild symbol. I free spins-rundan kan det ge dig nio nycklar varav den tredje nyckeln du kammat hem ger dig en ny Wild-symbol. Når du den sista wilden så har du jättestor chans att få en rejäl vinst.

Fördelar med Jack and the beanstalk

  • En unik walking wild funktion och dess free spin rundan som ger gjädje åt de som älskar vinst
  • Ett snyggt spel som med stor fördel kan spelas även i mobilen
  • Free spins att ta del utav under spelets gång
  • Mycket roliga bonusfunktioner som ökar dina chanser till vinster

Nackdelar med Jack and the beanstalk

  • Jack and the Beanstalk’s tema kan uppfattas som barnsligt.

Sammanfattning

Det finns inga som helst tvivel på att du kommer att bli supernöjd med detta roliga spel Jack and the Beanstalk. Ett mycket snyggt, välarbetat spel med en härlig bakgrundsmusik som är bra anpassat till spelets tema. Det är ett enkelt spel att förstå sig på som passar alla att spela vare sig du är nybörjare eller en erfaren spelare. Förutom att du har denna goda kvalitet på spelet ska du glädja dig med att du även kan spela på mobilen vare sig det är iPhone eller Android. Att spela på mobilen är något som är mycket uppskattat och därför är det ett stort plus i kanten som gör Jack and the Beanstalk- spelet populärt.