Gonzos Quest

Introduktion

Den historiske mannen Gonzalo Pizzaro får du möta i detta roliga spelslot. Det är ett minst sagt underhållande och snyggt animerat tema i djungelns alla färger och dessutom en av de mest kända spelautomaterna. Följ Gonzo Quest på detta äventyrsfyllda resa mot den försvunna stadens rike; Eldorado. Leta fram de stora skatterna med Gonzo och dansa tillsammans när de vinnande kombinationerna du får som kommer att ge dig en chans till ännu en vinst samtidigt som multiplikatorn ökar din vinst.

Vinstlinjer och insatser

På Gonzo Quest spelautomat har du 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer varav du får 7 vinstsymboler utav totalt 9 symboler av dessa. Du har säkert bekantat dig med de klassiska snurrande hjulen men i denna spelautomat finns det istället fallande symboler vilket med finare ord kallas Avalanche. Symbolerna liknar fyrkantiga stenar i olika färger vilket också menas att de har olika värden. Ljusblå stenen är den som har det minsta värdet, den rosa stenen, ljusbruna, guldiga, gröna stenen och till sist den mest värdefulla är den gråa stenen.

Det finns en grå sten med ett frågetecken i vilket fungerar som en Wild symbol och Free Fall-symbolen visar sig som en guldmedaljong med ett ansikte på. Myntvärdena på Gonzo Quest börjar från 0,01 till 0,50 och insatserna ligger på 20, 40, 60, 80 och 100. Nivåerna på insatserna är från 0,20 till 50,00 och den största myntutdelningen ligger på 2500.

Tema och design

När du besöker Gonzos Quest får du ett häftigt intro om hur hans resa började. Denna man får du se på ett fullbesatt skepp med samma mål- att hitta skatterna. Besättningen fattar nu ett beslut om att de ska stanna till på havet. I smyg har Gonzo rullat ihop en karta och stoppat innanför sin kostym för att obemärkt hoppa ner i vattnet och ge sig ut på egen jakt. Letandet efter den omtalade försvunna staden Eldorado.

Ett roligt intro som ger dig en spännande upplevelse samt att du får en kort liten historia om Gonzo och hans äventyr. Det är minst sagt ett genomtänkt spel som visar ett fint och fräscht tema och den lille spanske mannen som ger dig roliga gester när du fått till en god vinst. Själva temat är fyllt av den härligt gröna djungeln med Inka tempel och en fontän för den rätta känslan och den underbara bakgrundsmusiken som passar sig så väl med temat, blåsinstrument och läten från djungelns alla spännande djur.

Conquistador-klädda Gonzo är inte bara en rolig figur som kommer att finnas vid sidan av spelslotet och bara vänta in dina belöningar. Som sagt innan ska du inte bli förvånad när du får en liten härlig dans utav självaste Gonzo när dina vinster rullar in.

Bonusfunktioner

Gonzo Quest är bra på många olika sätt. Det finns dock ingen progressiv jackpott för de som är ute efter sådana men det finns så mycket annat gott att ta del utav och ändå kunna vinna den saftiga summan. Samlar du bara på dig fem stycken av de grå stenarna i rad har du mycket att glädjas åt för då har din vinst blivit multiplicerad med 2500. Får du dessutom dessa symboler under ditt fjärde free fall, då har du fått vinsten 15 gånger så mycket större. Med hjälmen i handen kommer nu Gonzo springandes för att hjälpa dig fånga dessa bonus-mynten och lägga det i din vinstpott du ser på kontrollpanelen.

Fördelar med Gonzos Quest

  • Se hur du har spelat tidigare genom dess historik
  • Spela på mobilen med bra kvalitet
  • Free Fall bonusar och multiplikator ger chans till stora vinster
  • En bra utbetalningsgrad på 96,1%

Nackdelar med Gonzos Quest

  • Bakgrundsmusik kan upplevas som störande

Sammanfattning

Ett mycket underhållande spel som inte bara är populärt bland alla slags spelare utan för dess lavin-funktion istället för de klassiska snurrande hjulen gör det lite mer annorlunda. Gonzo Quest spelslot kan du med samma goda kvalitet och funktioner spela på mobilen. Trots att spelet inte har någon fast jackpott är det ingen besvikelse eftersom du har alla dessa bonusspel och multiplikator som ökar dina chanser till att kamma hem riktigt stora vinster.