Divine Fortune

Introduktion

I Divine Fortune spelautomat får du resa in i antikens Grekland och dess mytologiska varelser. Du kan vinna riktigt stora summor just för dess progressiva jackpottar som du bara kommer att älska. Förutom spelets jackpottar finns det en hel del bonusar och free spins att ta del utav. Ingen tvekan om att du kommer att gilla denna spelautomat på många sätt. Prova gärna att spela Divine Fortune i mobilen, samma spelupplevelse med god kvalitet precis som på datorn.

Vinstlinjer och insatser

Divine Fortune spelautomat innehåller 5 hjul, 3 rader med totalt 10 insatsnivåer och 20 vinstlinjer. Det finns även 3 jackpotvinster, Minor, Major och Mega- jackpot. De varelser du kommer att få se är den vackra bevingade hästen Pegasus, Medusa- kvinnan med ormar som hår, Phoenix, Nemean och Minotauros. Det finns även symbolerna A, J, K och Q på spelbanan.

Hästen Pegasus kommer i detta fall att fungera som en Wild symbol vilket betyder att den kommer att ersätta andra symboler vilket ger dig större chans till vinst. Wild symbolen kommer inte att ersätta free spins eller bonusar. Medan du snurrar på hjulen kommer Pegasus att förflytta sig och dina chanser till vinst ökar. Det minsta myntvärdet är 0,01 vilket är 2 öre och det största myntvärdet är 0,50 som är 1000 kronor per snurr du gör. Divine Fortune passar därför alla att spela.

Tema och design

Divine Fortune är ett mycket snyggt och väldesignat spel som lockar vem som helst till att vilja spela det. Förutom de mytologiska varelserna som vita vackra hästen Pegasus eller örnen Phoenix får du dessutom ett fint och magiskt bakgrundsljud som passar superfint med temat. Pegasus är den du ska hålla koll på när den dyker upp då den förmodligen kommer flyga iväg med dig till de stora himmelska vinsterna. Med samma fina tema och design kan du med stor fördel spela på din mobil, vare sig det är iPhone eller Android.

Bonusfunktioner

Med de bonusfunktioner som Divine Fortune erbjuder får du den där lilla extra spelkicken. Så fort du får en Wild symbol så kommer spelrundan Wild Re-spin att aktiveras. Det bästa med denna Wild symbol är att den kan sträcka ut sig och ersätta andra symboler över ett helt hjul vilket för dig innebär att dina chanser till stora vinster samt att du får tre re-spins att roa dig med.

När Wild symbolen dykt upp kommer den att falla ner ett steg på hjulet. För att få gratis re-spins krävs det att alla Wild symboler som du fått fram är borta. Skulle du få 3 free spin symboler kommer du att få 5 free spins, 4 ger dig 8 free spins och 5 ger dig 12 stycken free spins. Så missa inte den stora vinsten när du spelar i detta free spin-läget.

För att aktivera ännu en rolig funktion så ska du få ihop minst tre eller flera guldmynt som står för bonussymboler. Guldmynten kan poppa upp lite när som när du spelar. Dessa bonussymboler ger dig allt ifrån 10 till 200 gånger den insats du gjort. Du ser det du vunnit på ditt vinstsaldo. De tre jackpottarna Mini, Major och Mega har du större chans till att vinna beroende på antalet guldmynt du fått ihop i bonusspelet, större mängd guldmynt ger dig större chanser.

För att få Minor Jackpot ska du ha fyllt en rad med guldmynt och du får då det 20 gånger din insats. Major Jackpot ger dig 100 gånger din insats om du har fyllt två rader och till sist men inte minst Mega Jackpot om du har fått tre fulla rader.

Fördelar med Divine Fortune

  • Progressiv jackpott
  • Spela Divine Fortune i mobilen med samma goda kvalitet
  • Snyggt och underhållande tema
  • Låg insats per snurr
  • Hygglig återbetalning på 96.6 %

Nackdelar med Divine Fortune

  • Bakgrundsmusiken kan upplevas som störande

Sammanfattning

På denna fina spelautomat finner du inte bara en riktigt välarbetad och detaljrikt tema utan alla dessa bonusar du får genom spelet som kan ge dig en rejäl vinst. Spelautomatens tema riktar in sig på antikens Grekland som innehåller mytologiska figurer som exempelvis Pegasus som också fungerar som en Wild symbol som kommer att öka spänningen ytterligare när den dyker upp. Alla dessa bonusfunktioner som spelet erbjuder kan det vara din tur att vinna Mega Jackpot!

Tillhör du dessutom den grupp som alltid är på språng eller är mycket på resande fot och ändå vill spela är Divine Fortune fullt tillgänglig att spela på mobilen och fånga den stora vinsten oavsett om det är iPhone eller Android. Spelets låga insats gör det mycket attraktivt eftersom det minsta insatsen du kan göra är 2 öre så det är bara att snurra på.