Devils Delight

Introduktion

Devils Delight är ett populärt spel där du får bli djävulen själv och samla på dig så många själar som du bara kan. Spelet är roligt och har ett välgjort bonusspel med expanderande wilds och gratis snurr. I Soul Reaper spelet ska du samla på dig själar och när Soul-o-metern är fylld med totalt 15 själar kommer du till den andra roliga bonus funktionen där det finns massa bonusar och free spins att hämta. Sätter du däremot in maxinsatsen får du chansen till att vinna Devils Delight Jackpott på enorma 850 000 kronor.

Vinstlinjer och insatser

Du finner 5 hjul med 3 rader och 20 vinstlinjer samt 13 olika specialfunktioner att ta del utav. Specialsymbolerna du får se i spelet är djävulen själv i kostym och cigarr. Djävuls figuren fungerar som en wild-symbol som kommer att expandera över spelplanen och ersätta andra symboler vilket ger dig en större chans till högre vinster. Wilden fungerar på det sätt att de högst utbetalda kombinationerna så är det nu du får din belöning. Ju mer insatslinjer du spelar på ju fler vinnande kombinationer kan du få samtidigt.

Det finns andra symboler som du kommer att få se. Ett av dom är pentagrammet som står för scatter. Liemannen är den symbol som du ska hålla utkik efter och även de andra helvetiska figurer eftersom dessa ger dig mer värde på din vinst. Gravstens-symbolen är den som ger minst värde.

Lägsta insättningen du kan göra är på enbart €0,01 och den högsta insatsen ligger på €100 på varje spellinje. För att kunna ta chansen till Devils Delight jackpott krävs det att du lägger in maxinsatsen.

Tema och design

Spelautomatens namn säger mycket om hur spelets tema och design ser ut. I spelet befinner du dig hos djävulens näste men i ett enkelt animerat tema. Musiken du hör i bakgrunden ger spelet en mystisk upplevelse utan att på något sätt distrahera dig i spelets gång.

Du har olika symboler som du kommer att få se. Den ena symbolen är ett pentagram, en fem-uddig stjärna, en liten djävul som sitter i en kittel, siffror som 666 och gravstenar. Du har såklart djävulen med en lite lurig blick, en kvinnlig djävul samt liemannen. Eftersom spelet är inspirerat från den plats vi minst vill veta om så upplevs spelet ändå som roligt och annorlunda tema.

Detta är ett spel som är mycket roligt och har ett välgjort tema som man bara vill testa eller komma tillbaka till. Devils Delight är inte bara roligt och snyggt gjort utan också mycket enkelt att använda för alla slags spelare, inga krusiduller utan här har du alla funktioner synligt upplagda i kontrollpanelen.

Bonusfunktioner

På Devils Delight har du en hel del bonusar att tillgå. Du har för det första free spins som du får när du kammat hem tre eller flera pentagram-symboler. När du fått dessa pentagram som krävs kommer du då att få veta just hur många free spins du kommer att få. Allt som allt kan samla på dig 7-17 gratis snurr för varje spelomgång du gör i free spin-läget.

En rolig bonusfunktion är Soul Reaper. Det innebär att du ska samla på dig så mycket själar du bara kan och fylla upp den så kallade soul-o-meter. Det här görs genom att du ska få liemannen på tredje, fjärde och femte hjulet i ett snurr. När spelet sätter igång kommer du att stå på en gata med ett par karaktärer som exempelvis en kille som klottrar, en arg hund samt en kvinna som är på väg att bli påkörd. Du kommer sedan att få de sju synderna som du ska para ihop med rätt karaktär. Lyckas du para ihop rätt kommer din soul-o-meter att fyllas. När soul-o-metern är fylld har du nått totalt 15 själar och nu börjar det andra bonusspelet Sin spin.

På Sin Spins bonusspel får du tio free spins vilket ger dig större chanser till att vinna större summor. Det roliga är att detta är en spelautomat i själva spelautomaten. Själarna du har samlat ihop kommer att sparas i 48 timmar så du kan ta en paus och fortsätta spela vid ett annat tillfälle om du skulle vilja det. Bra att ha i åtanke är att ju mer du lägger i insats på varje snurr och vinner, ju mer pengar får du.

Fördelar med Devils Delight

  • Liten spelinsats
  • Många bonusspel
  • Hög återbetalningsprocent
  • Ett underhållande tema

Nackdelar med Devils Delight

  • Ingen progressiv jackpot
  • Ingen riktig mobilversion

Sammanfattning

Devils Delight spelautomat är mycket spännande och roligt med många bonusar att roa dig med. Temat är animerat och inspirerat från helvetet med all dess djävulska figurer du kan tänka dig, ett lite annorlunda tema men ändå ett välgjort spel. Denna spelautomat passar alla vare sig du vill spela för småpengar eller satsa stort. Oavsett kommer du att få en rolig spelupplevelse med många roliga bonusfunktioner och chansen till att vinna stora summor pengar.